Behandlinger


Vedr. Corona:

Klinikken må udelukkende behandle patienter efter forudgående aftale. Indtil videre er der krav om mundbind i venteværelset.
Du må ikke møde op på klinikken, selvom du har tid til behandling, hvis du har influenzasymptomer, har været i kontakt med en corona-smittet person indenfor de sidste 14 dage, eller hvis du indenfor de sidste 14 dage har besøgt et land/område, som myndighederne fraråder rejser til.
Så skal du i stedet tage kontakt til din læge, som vil henvise dig videre i sundhedssystemet. Er du i tvivl, så ring til os.


Behandlinger

På klinikken udføres alle almindelige tandbehandlinger, og vi deltager løbende i relevante kurser.


Omsorg

Vi lægger vægt på omsorg for patienten, god kommunikation og et højt fagligt niveau.

Det er vigtigt, at du føler dig tryg ved at gå til tandlæge og vi tager hensyn til individuelle ønsker og behov.


Tandlægeskræk

Mange har på baggrund af tidligere oplevelser udviklet tandlægeskræk. Det tager vi altid særligt hensyn til og foretager alle behandlinger så skånsomt som muligt.


Kvalitet

Plastfyldninger, kroner, broer og proteser udføres i høj kvalitet i holdbare og æstetiske materialer. På kroner og broer er det muligt at vælge mellem dansk og udenlandsk kvalitet til forskellige priser - selvfølgelig med garanti på begge typer.


Kirurgi

Særlige behandlinger som implantater og kompliceret kirurgi laves på klinikken af vores kirurg - med personale som patienterne kender.